Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
 
 
[ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ]
Εμμανουηλίδης Σάββας | Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός Καβάλα

Η επιχείρησή μας “ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ” η οποία εδρεύει στην Καβάλα, αναλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τις ηλεκτρολογικές εργασίες της οικία ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές. 

Με μακροχρόνια εμπειρία και πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό, μελετούμε και υλοποιούμε υπεύθυνα κάθε έργο, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών και θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών περιστατικών, διαθέτουμε πλέον την πείρα, αλλά και τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη.
 
 
 
 
 
 
Πιστοποιητικά ΔΕΗ - Έλεγχος Εγκατάστασης

Πραγματοποιούμε έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ  παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της. Ο έλεγχος γίνεται με σύγχρονα ειδικά ηλεκτρονικά όργανα και ελέγχεται πραγματικά όλη η εγκατάσταση, οι γειώσεις, οι μονώσεις των καλωδίων, η σωστή λειτουργία του ρελέ προστασίας και των ασφαλειών και άλλες βασικές παράμετροι.
 
 
 
 
 
 
Αλλαγή - Επισκευή Πίνακα

Πραγματοποιούμε αλλαγή ή και επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Χρησιμοποιούμε υλικά των καλύτερων εταιρειών. Στην αλλαγή του ηλεκτρολογικού πίνακά σας επαναφέρουμε τον τοίχο στην αρχική του μορφή, με σοβάτισμα και στοκάρισμα εάν χρειαστεί. 
 
 
 
 
 
 
Συστήματα Συναγερμών - Κάμερες - Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την εγκατάσταση, συναγερμού, καμερών, πυρανίχνευσης, θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 
 
 
 
 
 
 
Δομημένη Καλωδίωση - Δίκτυα Υπολογιστών

Χρησιμοποιώντας πάντα υλικά άριστης ποιότητα, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας κατασκευάζουν δομημένη καλωδίωση και δίκτυα υπολογιστών σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές για ένα γρήγορο, αποδοτικό και ασφαλές εταιρικό δίκτυο και μία άψογη δομημένη καλωδίωση.
 
 
 
 
 
 
Αυτοματισμοί

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας πραγματοποιούν αυτοματισμούς ώστε να αποκτήσετε τον έλεγχο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, να ενημερώνεστε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστηρίου, του κινητού σας τηλεφώνου, μέσω ενός ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του Διαδικτύου.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας έτοιμη να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.