Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
 
 
[ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ]
Εμμανουηλίδης Σάββας | Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός Καβάλα

Η επιχείρησή μας “ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ” η οποία εδρεύει στην Καβάλα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιομηχανίες στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση πάσης φύσεως ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που αφορούν οποιαδήποτε νέα κατασκευή, ανακατασκευή, ανακαίνιση ή εκσυγχρονισμό και ενεργειακή αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
 
 
 
 
 
 


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ


H ομαλή και οικονομική λειτουργία μιας κτιριακής εγκατάστασης επιτυγχάνεται και βελτιστοποιείται με τη συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και του βασικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε κάθε είδους βιομηχανίας ή επαγγελματικού κτιρίου όπως πολυκαταστήματα, εμπορικά καταστήματα, εργοστασίων, βιομηχανίες, γραφείων και κάθε χώρου προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε εργασία που επιθυμείτε στις ηλεκτρολογικές σας εγκαταστάσεις καθώς και σε οποιαδήποτε απαίτησή σας, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις και με εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί στις ηλεκτρολογικές σας εγκαταστάσεις.

 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας έτοιμη να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.